Deel

Pagina delen met AddThis

Inschrijving geopend voor tweede editie Green Finance Academy

17 januari 2017

Hoe richt je je groene project zo in dat het aantrekkelijk is voor private investeerders? Voor het tweede jaar op rij kunnen projectleiders deelnemen aan de vijfdaagse masterclass van de Green Finance Academy. Daarin leren zij hun projecten te transformeren tot rendabele investeringskansen voor financiers.

De Green Finance Academy is een initiatief van IUCN NL, Wageningen Environmental Research en Nyenrode Business Universiteit. Gerhard Mulder, senior expert Groene Economie bij IUCN NL: “Vorig jaar november hielden we de masterclass voor het eerst, met mooie resultaten. Zo is de Ghanese natuurorganisatie A Rocha er na het volgen van de cursus in geslaagd een samenwerking aan te gaan met FORM Investments. Zij financieren nu een herbebossingsproject waarbij ook sheaboter op een duurzame manier wordt verbouwd.”

De vijfdaagse masterclass bestaat uit interactieve sessies met experts uit wetenschap en praktijk. In deze sessies gaan de deelnemers aan de slag met onderwerpen als businessontwikkeling, marketing, private investeringen en het economisch waarderen van ecosystemen. 

Inschrijven is voor de cursus is nu mogelijk. Het wordt 6 tot en met 10 maart gegeven op de campussen van Nyenrode en Wageningen University & Research. Deelnamekosten bedragen 3.995 euro (incl. btw) per persoon en zijn inclusief overnachting en catering. Voor iedere tweede persoon van dezelfde organisatie geldt 50 procent korting. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar. Meer informatie en registratie: nyenrode.nl/gfa.

 

 

Registreer nu

DeelPagina delen met AddThis

Meer artikelen van: Gerhard Mulder