Deel

Pagina delen met AddThis

IUCN NL en Rainforest Connection winnen The Spindle Public Award for Best Innovation

12 oktober 2018

Het project dat IUCN NL dit jaar is gestart in samenwerking met Rainforest Connection en SPDA, won gisteren de Public Award for Best Innovation van The Spindle op het Partos Innovation Festival. Rainforest Connection installeerde oude mobieltjes om bos in de Peruaanse Amazone te beschermen. 

Innovatieplatform The Spindle reikt elk jaar een Jury- en een Public Award for Best Innovation uit aan initiatieven die gericht zijn op het bijdragen aan een inclusieve, duurzame wereld. Voor de publieksprijs kon online worden gestemd op ruim 50 innovaties. De prijsuitreiking vond plaats aan het einde van het Partos Innovation Festival, wat elk jaar wordt georganiseerd om innovatieve ideeën binnen de ontwikkelingsamenwerking te benadrukken.

Naast de mooie award ontvingen IUCN NL en haar partners ook een volledig ondersteunde crowdfunding campagne en een fondsenwerving clinic. Bovendien ontvingen alle genomineerden een cheque van €1000 van een anonieme donor. Liliana Jauregui was aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen: "Ik ben heel blij dat we hebben gewonnen. Ik heb de award in mijn handen gekregen, maar ik stond daar namens onze partners SPDA en Rainforest Connection. Hun inzet was onmisbaar bij het succes van dit project." Dit project wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. 

DeelPagina delen met AddThis

Reactie toevoegen

Meer artikelen van: Liliana Jauregui