Deel

Pagina delen met AddThis

IUCN World Conservation Congress 2020 uitgesteld

Algemeen
17 september 2020

IUCN heeft samen met de Franse overheid besloten om het IUCN World Conservation Congress 2020 uit te stellen vanwege de wereldwijde ontwikkelingen rondom COVID-19. Het Congress stond gepland voor 7 tot 15 januari 2021. De nieuwe data van het evenement zullen later worden aangekondigd.

IUCN en de Franse overheid namen dit besluit om de veiligheid van deelnemers en bezoekers van het evenement te garanderen. Zij blijven zich onverminderd inzetten om van het World Conservation Congress hét moment voor wereldwijd natuurbehoud en biodiversiteit te maken.

IUCN NL opent tijdens het World Conservation Congress haar eigen paviljoen, waar Nederlandse IUCN lidorganisaties en onze partners hun werk presenteren.

Over het IUCN Congress

Het IUCN Congress brengt de wereld van natuurbeschermers samen: het wordt bezocht door internationale experts op het gebied van de wetenschap, het beleid en de praktijk van natuurbescherming. Het Congress wordt eens in de vier jaar gehouden en geeft de 1400 lidorganisaties van IUCN, waaronder staten, maatschappelijke organisaties en inheemse volkeren, de kans om volgens een democratisch proces de meest urgente kwesties in natuurbehoud te bepalen en acties om deze  aan te pakken.

Meer info

DeelPagina delen met AddThis

Meer artikelen van: IUCN NL