Deel

Pagina delen met AddThis

Maatregelen COVID-19: IUCN NL werkt op afstand door

Algemeen
26 maart 2020

Het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact. We kunnen de omvang van de directe gezondheidsbedreiging, de economische ontregeling en de gevolgen voor natuur nog niet inschatten. De medewerkers van IUCN NL zetten hun werkzaamheden voorlopig vanuit huis voort en geplande activiteiten vinden waar mogelijk online doorgang.

IUCN NL volgt de adviezen van het kabinet en RIVM op. Dit betekent dat ons team de komende tijd vanuit huis werkt. Onze medewerkers zijn bereikbaar via hun persoonlijke mail en telefoonnummer. Ook het algemene nummer blijft bereikbaar.

Tot 1 juni vinden geplande bijeenkomsten en evenementen waar mogelijk online plaats. Bijeenkomsten die niet online kunnen plaatsvinden worden uitgesteld tot een later tijdstip.

Betrokkenen worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Zorgen om impact

Als Nederlandse tak van de International Union for Conservation of Nature (IUCN) staan wij in nauw contact met onze leden en partners, zowel in Nederland als wereldwijd.

Wij maken ons zorgen om de impact van COVID-19 op de gezondheid van de mensen in ons netwerk en daarbuiten. Daarnaast zijn wij bezorgd over de consequenties voor het belangrijke werk van onze partners in Afrika, Azië en Latijns Amerika en van onze Nederlandse lidorganisaties.

Ons hart en onze gedachten gaan uit naar allen die getroffen worden door deze wereldwijde crisis. Wij inventariseren momenteel wat de implicaties zijn voor onze partners en onderzoeken op welke wijze wij hen kunnen ondersteunen.

Lees de verklaring van IUCN rond COVID-19

DeelPagina delen met AddThis

Meer artikelen van: IUCN NL