Hanneloes Weeda | Grants & Funding Manager

Sinds 2018 is Hanneloes Grants & Funding Manager bij IUCN NL. Hanneloes heeft meer dan 24 jaar ervaring in fondsenwerving voor verschillende organisaties, waaronder NGO’s, een privaat fonds en een consultancybureau. Haar expertise omvat fondsenwerving voor not-for-profits, en het verkrijgen van subsidies van overheden, de Europese Commissie, stichtingen en bedrijven. Ook voert zij het relatiebeheer met donateurs.

Hanneloes is geboren in Nederland, maar groeide op en studeerde in het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen 12 jaar werkt Hanneloes in de natuurbeschermingssector. Daarvoor was zij senior development officer voor een private stichting in de Europese culturele sector.

“Oplossingen voor urgente natuur, milieu- en/of maatschappelijke problemen stranden wanneer de randvoorwaarden zoals de benodigde financiering en werkbare programmastructuren ontbreken. Ik haal mijn energie uit het begeleiden van projectmanagers vanaf hun eerste idee of droom, via de doorontwikkeling en het vinden van de nodige financiering, tot de aftrap van de uitvoering”.