Photo by Diana Parkhouse on Unsplash

Met het Landaankoopfonds stelt IUCN NL natuurorganisaties wereldwijd in staat om bedreigde stukken natuur aan te kopen. Hierdoor wordt het leefgebied van bedreigde soorten uitgebreid én beschermd. Zo waarborgen we het voortbestaan van deze soorten op een extreem doeltreffende en kostenefficiënte manier.

Doneren kan eenvoudig door bijvoorbeeld een eenmalige gift te doen aan een ons Landaankoopfonds. Dit kan op verschillende manieren:

  • Door een donatie over te maken via rekeningnummer NL27TRIO0390513113 t.n.v. Stichting IUCN Nederlands Comité, t.b.v Landaankoopfonds;
  • Door het machtigingsformulier in te vullen gaat 100% van de donatie naar het Landaankoopfonds;
  • Door ons donatieformulier op deze pagina in te vullen[1]Van iedere donatie via Geef.nl gaat er gemiddeld 98,5% naar het Landaankoopfonds. Als donateur zie je exact hoeveel euro het doel ontvangt en kan je een vrijwillige bijdrage aan het platform geven, … Continue reading.

Photo by Diana Parkhouse on Unsplash

Persoonlijk contact

Overweeg je een donatie en wil je de mogelijkheden hiervoor bespreken? Neem dan contact op.

Hanneloes Weeda
Grants and Funding Manager
Telefoon: 020-3018246

Index

Index
1 Van iedere donatie via Geef.nl gaat er gemiddeld 98,5% naar het Landaankoopfonds. Als donateur zie je exact hoeveel euro het doel ontvangt en kan je een vrijwillige bijdrage aan het platform geven, zodat de donatie zelfs 100% naar het doel gaat en de donateur daarnaast het platform ondersteunt. Deze bijdrage is niet verplicht. Meer informatie: https://www.geef.nl/nl/page/volledige-transparantie-voor-de-donateur