Stage lopen bij een natuurorganisatie

Wil jij tijdens je stage bijdragen aan natuurbescherming? IUCN NL is een internationale natuurorganisatie die opereert vanuit Amsterdam en samenwerkt met partnerorganisaties wereldwijd. Door middel van een stage bieden we je de kans om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en samen te werken met deskundigen op het gebied van natuurbescherming of communicatie.

Over IUCN NL

Onze visie is een rechtvaardige wereld waarin natuur wordt gewaardeerd en beschermd. Ons doel is om natuur veilig te stellen als basis voor al het leven op aarde. Daarbij besteden we bijzondere aandacht aan gebieden met bijzondere biodiversiteit en een hoge natuurwaarde die onder druk staan, én aan de mensen die van die natuur afhankelijk zijn.

Samen met groene organisaties, bedrijven, overheden en wetenschappers werken wij aan het behoud van natuur wereldwijd. IUCN NL is het Nederlandse comité van de International Union for Conservation of Nature (IUCN), ’s werelds grootste en oudste unie voor natuurbescherming. In Nederland telt IUCN momenteel 38 lidorganisaties.

Communicatiestage bij een natuurorganisatie

Stage lopen bij IUCN NL is een unieke kans om je te ontwikkelen én bezig te zijn met duurzaamheid en natuur. Ons communicatieteam heeft regelmatig een stageplek beschikbaar, en soms zoeken we een stagiair voor een natuurbeschermingsproject. De stagevacatures voor natuurbeschermingsprojecten worden meestal gepubliceerd op onze Engelstalige vacaturepagina.

Beschikbare stageplekken worden gepubliceerd op onze vacaturepagina. Open sollicitaties worden helaas niet in behandeling genomen.

Voormalig stagiair Marianne vertelt waarom zij koos voor een stage bij een natuurorganisatie:

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures en ons werk? Volg ons op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn!