Rita van Keulen | Office Manager

Na haar master communicatiewetenschappen deed Rita 26 jaar ervaring op als office manager in de non-profit sector en 4 jaar als project manager in Oost-Europa. Ze is een talent in organiseren. Als je Rita in één zin zou omschrijven zou het zijn: Rita kan dingen voor elkaar krijgen en resultaten boeken.

Toen ze voor Milieukontakt International werkte, coördineerde ze met succes een activiteitenfonds, dat kleine lokale NGO’s de mogelijkheid gaf om financiering aan te vragen voor projecten waarvoor het moeilijk is om financiering te vinden bij grotere donoren.

In de jaren dat zij als projectmanager in Oost-Europa werkte, beleefde zij enorm veel plezier aan het werken met lokale NGO’s. Rita was verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van milieuprojecten samen met een internationaal team.

Rita startte in 2011 bij IUCN NL omdat haar drive in het leven is om een verschil te maken, hoe klein het ook is. Werken bij IUCN NL vervult dit doel. Haar belangrijkste taken zijn office management, project administratie en de rol van emergency officer.

Rita heeft een realistische, flexibele en open instelling en is zeer gemotiveerd en betrokken bij haar werk.

Rita van Keulen