Landaankoopfonds voorjaarsevent: Lancering Hummingbrew

Op donderdag 25 mei lanceren we het speciaalbiertje: Hummingbrew! Het wordt een feestelijk voorjaarsevent met live muziek van Ruben Hein en Heleen van den Hombergh.

Bird Brewery heeft speciaal voor het IUCN NL Landaankoopfonds een zomerbiertje ontwikkeld: de Hummingbrew. Met de opbrengst van dit bier draagt Bird Brewery bij aan de bescherming van een bijzonder natuurgebied in Colombia. Door het natuurreservaat Mesenia-Paramillo met minimaal 50.000m2 uit te breiden, krijgen bedreigde soorten zoals de donkere incakolibri een groter leefgebied.

Meld je aan voor de lancering van Hummingbrew

Meld je aan en geniet onder het genot van live muziek van Ruben Hein en Heleen van de Hombergh van ons zomerbiertje de Hummingbrew.

  • Wanneer: Donderdag 25 mei, vanaf 18:30 uur
  • Waar: House of Bird, Diemerbospad 1a in Diemen

IUCN NL Landaankoopfonds

Het ons Landaankoopfonds dragen we bij aan het uitbreiden, verbinden en veiligstellen van leefgebieden voor bedreigde soorten. Al meer dan 20 jaar stelt het fonds natuurorganisaties overal ter wereld in staat om bedreigde stukken natuur aan te kopen. Met steun van de Nationale Postcode Loterij en een groeiend aantal particuliere donateurs vergroten we zo de overlevingskansen van soorten die met uitsterven bedreigd zijn.

Meer weten?

Frederique Holle
Expert Environmental Justice
Marc Hoogeslag
Senior Expert Nature Conservation